Kinderfotografie

Zilverblauw maakt foto’s. Niet alleen van haar eigen leven, maar ook van dat van anderen. Ziet het als kunst de ziel in een foto te vangen. Geen geposeerde, geforceerd lachende gezichten, maar eigenheid. Als jezelf ben je immers het mooist.

Werkwijze

Ik fotografeer vanuit huis, onder een grote lichtkoepel, zoveel mogelijk zonder flits. De setting is huiselijk en rustig. Kindjes (en ouders) acclimatiseren eerst; we drinken wat en de kindjes spelen. Het fotograferen doe ik steeds in korte blokjes; kindje mag spelen, heel eventjes wat foto’s, dan weer even spelen. Zo voorkom ik ‘overgeposeerde’ foto’s. Als ik genoeg goed beeld heb, bewerk ik de foto’s. De bewerkte foto’s, minimaal 15-20 per kind, lever ik aan in full-resolution.

Het is daarna helemaal aan de opdrachtgever wat er met het beeld gebeurt; afdrukken op acryl, canvas, gewoon fotopapier, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ik help en adviseer daar graag en kosteloos bij. Met de full-resolution foto’s op de dvd is het mogelijk om bij iedere afdrukservice (HEMA, Kruidvat, etc.) onbeperkt foto’s te bestellen.

Kosten

  • Starttarief, voor 1 kind: € 225,-
  • Voor elk extra kind (van hetzelfde gezin) reken ik € 125,-
  • Prijzen exclusief 21% BTW
  • Prijzen geldig t/m 30 juni 2017

Contact

Een afspraak maken of meer weten? Stuur gerust een mailtje aan casper@zilverblauw.com (Casper regelt de planning) of gebruik onderstaand contactformulier.

Zilverblauw is gevestigd in Oisterwijk, tussen Tilburg en Den Bosch.

Contact

Naam
Email
Bericht

Bericht verzonden. Bedankt!
Graag alle velden invullen.
© Copyright 2018 Ontwerpbureau Zilverblauw

Heusdensebaan 14, 5061 PR Oisterwijk, Nederland

Tel: 06-29026221 / E-mail: casper@zilverblauw.com

KvK-nummer: 63894653